LA POLICIA DE LLÍRIA ALS JOCS MUNDIALS DE POLICIES I BOMBERS

La Policia Local de Llíria aconsegueix 3 medalles en els 'Mundials' de Nova York

Agents de la Policia Local de Llíria, van aconseguir un total de 3 medalles, de bronze, en l'edició New York World Police & Fire Games 2011, competició esportiva coneguda com a 'olimpíades de policies i bombers', que s'ha celebrat a Nova York del 26 d'Agost al 4 de Setembre.
Durant els dies que ha durat el campionat, els policies i bombers han participat en proves com la natació, l'atletisme, la carrera vertical o la de 'bomber més complet', modalitat que es compon de diverses proves físiques indispensables dins de la seva professió, el tir amb pistola, rifle, pesca, lluita, futbol, bàsquet, handbol o esports propis de cada professió. El nombre d'esports en els quals s'ha participat són seixanta-nou.

Precisament, aquestes competicions permeten conèixer el funcionament d'altres cossos i aconseguir uns vincles entre professionals més enllà del treball. Aquestes proves es van iniciar en 1985 i cada dos anys atreu a competidors de més de 70 països. En aquesta ocasió, entre els medallistes cal destacar a Dolores Hidalgo Sánchez, que va obtenir dues medalles de bronze en les proves de 400 metres i llançament de disc. Per la seva banda, Antonia Servent Miguel va obtenir la de medalla de bronze en la prova de Horseshoe (llançament de ferradura).
Així mateix, destacar la participació dels agents de Policia Local Santiago Jaime Entrabasagüas i Ángel de la Torre Miñana, els qui competien en les modalitats de press banca i boxa, esdeveniments que van quedar anul·lats a causa de l'huracà Irene.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada