LLÍRIA I LA POBLA DE VALLBONA INTERCANVIEN LLOCS DE TREBALL QUE OCUPEN REGIDORS DEL PP


Cotanda: “El PP perverteix l’administració amb este tipus de fets i la converteix en una espècie d’agència de col·locació partidista per als seus càrrecs públics” .


Des de Compromís volem  donar a conèixer a l'opinió pública la situació que s'està produint als nostres ajuntaments del Camp de Túria, amb les sospitoses contractacions de regidors dels PP entre entitats locals veïnes. Fa uns dies, eixia la notícia als periòdics que un regidor de l'Ajuntament de Llíria, concretament el regidor d'Esports, Modernització de l'Administració i Comerç, havia passat unes proves de selecció per tal de treballar a La Pobla de Vallbona en un procediment una mica estrany i que ha finalitzat amb denuncies i recursos per part d'altres opositors. Al mateix temps, hem pogut comprovar com a Llíria està contractada una regidora de La Pobla de Vallbona, - la regidora d'Empresa i comerç concretament- , a l'extensió de l'IVAJ a l'Espai Jove.

Justament, dos regidors, de la mateixa comarca, del mateix partit i que porten les àrees de comerç, ha sigut els seleccionats per ocupar llocs de treball en l’administració, ja be siga amb una contractació directa o indirecta.

Per al regidor de Compromís a l’ajuntament de Llíria, Rafa Cotanda, esta classe de casualitats o causalitats, són difícilment comprensibles per la població, fonamentalment perquè amb la difícil situació econòmica i laboral en la que ens trobem, pot semblar perfectament que els membres del PP s'estan buscant la seua pròpia auto ocupació, mentre que milers i milers de veïns dels seus pobles continuen sense treball.

Des del nostres grups municipals, afirma Cotanda, anem a demanar les explicacions oportunes al respecte d’estes situacions laborals, - i sempre al nostre entendre- , curioses situacions que es produeixen amb contractacions de regidors del PP entre ajuntaments del mateix signe polític.

Per al regidor de Compromís, este tipus de fets, on el PP converteix la contractació pública en una espècie d’agència de col·locació per als seus càrrecs, desvirtuen la credibilitat en la seua gestió i accentua la desconfiança en este partit al front dels governs i de l’administració  pública.

1 comentari:

  1. El altre dia em van preguntar, i no vaig saber que dir. Es normal que en el tribunal per a la borsa de peó de la basura de l´ajuntament de Llíria, hi haja un Policia? qué sap un Policia de les faenes dels peons de la basura?

    ResponElimina