Compromís reclama posar en marxa una xarxa d'aparcaments als accessos de Llíria


El Grup Municipal ja va proposar en el Ple municipal arribar a acords amb els propietaris de solars buits per habilitar més places disponibles prop de llocs comercials.

El portaveu de Compromís a Llíria, Paco García Latorre, ha explicat que per millorar la mobilitat dins del casc urbà de la ciutat, seria necessari per part de l'ajuntament habilitar en les principals entrades aparcaments gratuïts dissuasius, connectats amb la xarxa dautobusos públics, "perquè tots els veïns d'altres municipis que vinguen a la capital Edetana per treball o gestions, puguen deixar el seu vehicle privat i evitar d'aquesta manera entrar dins de la ciutat".

García
ha recordat que el Grup de Compromís ja va proposar en el Ple de l'ajuntament la possibilitat d'arribar a acords amb propietaris de solars buits per poder establir aparcaments provisionals dissuasius prop de les principals vies comercials. Una proposta que va ser aprovada per unanimitat. Actualment, aquesta proposta s'ha materialitzat en leixida cap a la població dAlcubles, en el C/ La Venta, en els solars resultants del PAI de la UE-2, amb un resultat òptim per a conductors i veïns d'aquesta barriada.

D'altra banda, García reclama a l'ajuntament que atenga les demandes de l’Associació de Comerciants i Professionals de la localitat respecte a la creació d'una xarxa d'aparcaments gratuïts que ajuden a regular l'estacionament a Llíria sense haver de recórrer a crear més zones blaves, taronges o vermelles, una proposta que és reiterativa en cada Consell Local de Comerç, ja que l'aparcament controlat per la “zona hora” suposa un cost addicional per a comerciants i usuaris i no resol adequadament el problema de mobilitat i accessibilitat als punts de compra.


El regidor ecosocialista proposa centrar-se a buscar alternatives d'aparcaments públics perquè els principals eixos comercials de Llíria situats en el Centre, C/ Duc de Llíria-Mura i Pla de l’Arc-Avinguda Furs, tinguen la possibilitat de comptar amb major nombre de places disponibles, proposant la utilització de solars i zones de PAIs sense desenvolupar properes a aquests eixos comercials, les quals compten amb milers de m2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada