El PP continua contractant afins del partit en plena crisi i amb un fort deute municipal

Compromís denuncia que mentre l’ajuntament està ofegat econòmicament i Llíria compta amb més de 2.800 desocupats, l’alcalde continua col·locant a més amiguets del PP .
L’ajuntament de Llíria te un deute amb el bancs proper als 10 milions d’euros, ha tingut que fer un Pla de re equilibri econòmic en 2011 davant el desequilibri pressupostari i un Pla d’Ajust en 2012 per poder fer front als prop 2 milions d’euros que es deuen als proveïdors. Però este males xifres no han impedit al PP de continuar la seua política partidista de fer de l’ajuntament una oficina de col·locació dels seus afins.
Segons la regidora de Compromís, Inma Riera Lloret, fa unes setmanes i en plena crisi econòmica, en mig de l’aprovació de reajustos per fer front a la morositat municipal i poder fer front al deute amb els proveïdors municipals, l’alcalde ha decretat  una nova contractació de personal de confiança, que tindrà un cost anual d’uns 22.000 euros i en el que es dona entrada a una militant del PP que formava part de els llistes electorals en els últims comicis locals.
Per a Riera, el PP es burla de la ciutadania, ja que mentre més de 2.800 persones de la localitat veuen com la perspectiva de trobar treball és una quimera i s’ha desmantellat tot el teixit empresarial de la localitat, l’equip de govern ha incrementat en 2012 el nombre de col·locacions i nomenaments de personal de confiança, situant en 4 els llocs de personal de confiança ocupats directament per militants o afins del partit, així com es continua amb altres 4 llocs ocupats per regidors alliberats, 1 xofer d’alcaldia (lloc ocupat per un policia en segona activitat) i cotxe oficial. Uns privilegis i uns salaris que li costen uns 300.000 euros anuals al poble de Llíria.
Amb els diners que ens costen estes col·locacions polítiques durant tota la legislatura s’haguera fet front a pràcticament tot el deute que el consistori arrossega amb els proveïdors que porten mesos sense cobrar, apunta Riera.
La regidora ecosocialista critica la política hipòcrita i sectària del PP a Llíria, que va rebutjar fer un Pla d’Ocupació Local social proposat per Compromís per donar una eixida laboral a les famílies més necessitades mentre es dedica a fer un pla de col·locació dels seus amiguets a costa de l’erari públic.
BOP número 80, de fecha 03/04/2012. Página 36. Sección Municipios

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada