Compromís exigeix que l'Ajuntament pague les ajudes per a material escolar


Cotanda: “Amb el curs quasi acabat, 2.000 alumnes encara no han cobrat les ajudes dels curs 2011-2012”.

Segons el regidor de Compromís a lajuntament de Llíria i membre de la comissió d'Educació, Rafa Cotanda,el govern municipal de Llíria continua en el seu personal caos econòmic que no li permet atendre les necessitats dels veïns de la nostra ciutat. Pràcticament amb el curs acabat, les ajudes per a material escolar que es sol·licitaren per al curs 2011-2012, encara no han sigut abonades als quasi 2.000 alumnes dels ensenyaments que van des d'infantil, primària i secundària, passant pel batxillerat i els cicles formatius.

Les penúries econòmiques de lajuntament de Llíria estan passant factura als beneficiaris de les ajudes de material escolar, les quals es van sol·licitar abans del 30 doctubre de 2011 i encara estan pendents de pagament.
La mala gestió econòmica del govern del PP es fa evident en situacions com aquesta, afirma Cotanda,quan l'ajuntament no recursos ni per cobrir els seus propis compromisos amb els ciutadans, i prioritza altres pagaments menys importants.
El Pla d'Ajust Econòmic per morositat ha acumulat més de 2'1 milions d'euros en factures pendents, i demostra la nefasta política econòmica del PP, qui en mig d'una profunda crisi continuava gastant en festes i tota classe de saraos, quantitats ingents de diners, mentre les vertaderes necessitats de la gent quedaven arraconades, i sense partides econòmiques per pagar-les.
Segons Cotanda, els problemes econòmics que està generant lactual equip de govern en leconomia municipal fan que cada any es paguen amb més retard les ajudes de material escolar, un fet inexplicable i una falta de responsabilitat, ja que, mentre es gasten centenars de milers deuros en publicitat, festa, protocol i propaganda de lerari públic, es mantenen retingudes unes xicotetes ajudes que any rere any es demoren més en la seua liquidació als beneficiaris.
Des del grup Municipal de Compromís s’exigeix al regidor d’hisenda i a l’alcalde el pagament immediat de les ajudes de material escolar a les famílies, y que el govern municipal comence a prioritzar d’una volta per totes les vertaderes necessitats de la ciutat i dels contribuents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada