COMPROMÍS MOSTRA EL SEU REBUIG ABSOLUT A LES BRUTALS RETALLADES DEL GOVERN DEL PP


García:”El PP ha signat el certificat de defunció de l'estat del benestar i ha atemptat contra els drets laborals de milions d'empleats públics, aturats, pensionistes, comerciants, professionals i ciutadans.

Segons
el portaveu de Compromís per Llíria, Paco García Latorre, el PP ens ha mentit descaradament a la ciutadania i a més ens està arruïnant. No ha fet una altra cosa en els sis mesos des que Rajoy va ocupar el Govern. L'última mentida va ser l'èxit de la seua negociació a Europa, que segons el President, suposaria un rescat a la banca sense contraprestacions. Però, ara apareix la lletra menuda i sabem que les contrapartides que ens imposen són les retallades de drets i prestacions més greus de la història de la democràcia.

Amb un 25% d'atur i amb una economia en recessió el govern del PP té la gosadia d'aprovar la pujada de l'IVA, retallades en salaris i acomiadaments dels empleats públics, retallades per a la dependència, baixada i enduriment de les prestacions per desocupació i damunt amb el sarcasme de dir que aquesta és una mesura per animar a la cerca activa d'ocupació. Cabria preguntar al PP si consideren que els gairebé 3.000 aturats que hi ha a Llíria l'estan per capritx i perquè no es preocupen de buscar treball.


Unes
retallades que per Compromís atempten directament contra l'estat de benestar i suposen carregar cada vegada més sobre els més febles la incompetència del govern del PP per trobar una sortida en la crisi econòmica. Aquestes mesures aprovades avui en el Consell de Ministres mostren un govern completament desnortat, que ens porta a la ruïna i que no entén que es necessiten polítiques d'estímul econòmic per revertir la situació actual.

Per
al regidor ecosocialiste, aquestes retallades agreujaran encara més la crisi ofegant les economies familiars amb la pujada de l'IVA, empitjorant la situació dels aturats amb la reducció de les prestacions o precaritzant encara més la funció pública, aplicant mesures que sempre s'han reclamat des dels sectors neoliberals més radicals, se suma també la intenció anunciada per Rajoy de portar a discussió al Pacte de Toledo la revisió de les pensions amb la finalitat de retallar-les. Un nou atemptat contra els més febles.

García
apunta que, estem vivint en un moment molt crític en el qual la democràcia està sent segrestada i el nostre futur també. Amb un govern que mostra un menyspreu absolut a la ciutadania en la seua presa de decisions i en les seues mentides reiterades que segueix sense proposar cap mesura per a la creació d'ocupació ni perquè siga possible un canvi de model econòmic. Solament hi ha retallades i més retallades per a les persones que estan en pitjor situació econòmica, mentre que per a la Banca, els grans grups financers i els polítics responsables del desastre econòmic, que són els que han provocat aquesta crisi, ajudes, rescats i privilegis es surten de rosetes. Això no pot seguir així.

Davant
tals agressions, els regidors de Compromís ha estat aquest matí en les portes de l'ajuntament de Llíria al costat dels indignats per les retallades, recolzant i participant activament en les concentracions i mobilitzacions convocades per parar els peus a este Govern que està acabant amb l'estat del benestar i posant en perill el sistema democràtic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada