COMPROMÍS RECLAMA REPARAR L’AVINGUDA DE CENSALS PER SEGURETAT VIAL


García: “El vial no ha rebut cap intervenció en 20 anys, estant actualment ple de clots i amb un paviment prou deteriorat”.
Segons el portaveu de Compromís per Llíria, Paco García Latorre, este carrer de la localitat és una de les artèries principals per on discorren milers de cotxes diàriament, ja que és l’eix d’entrada a tota la zona d’expansió de Censals, Pla de l’Arc i zona de l’Alpelich.
García va proposar en la Comissió d’obres que per part de l’equip de govern s’adoptaren mesures per tal de reparar tots els desperfectes que hi ha actualment a l’avinguda de Censals, ja que en alguns trams el paviment s’ha enfonsant i genera una conducció perillosa. També, els clots fan que alguns dels vehicles facen maniobres evasives que en alguns dels casos envaixen el carril contrari, amb el perill que açò comporta.

El regidor ecosocialista ha proposat que, aprofitant la re pavimentació dels camins rurals que cada any es fan al municipi, on es trasllada la maquinaria pesada per a estes tasques. O bé, aprofitant la finalització de les obres d’alguna urbanització en Llíria, on es tiguen que fer treballs de pavimentació, s’articule una coordinació entre els serveis municipals d’obres per tal de fer una reparació integral de totes les zones en mal estat de l’Avinguda de Censals.
Amb estes actuacions, afirma García, es milloraria la seguretat vial d’este carrer de la localitat, ja que són moltes les queixes de conductors i vianants que han traslladat a la coalició sobre l’estat de deteriorament en que es troba i on no es veu cap intervenció per part municipal.
Pintar passos barrats
Un altre element que va proposar la Coalició Compromís per millorar la circulació de vehicles i persones, va ser que per part de l’ajuntament es procedira a pintar tots els passos barrats en els encreuaments des de l’Avinguda de Censals als carrers que van transversalment a l’Avinguda dels Furs (actualment sense senyalitzar).
Esta proposta va ser aprovada per unanimitat al ple municipal i la regidoria d’obres la portarà endavant en breu quan es faça la contractació amb l’empresa que fa els treballs de retolació vial al municipi de Llíria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada