EL BANC EUROPEU D'INVERSIONS INVESTIGARÀ LA PARALITZACIÓ DEL COL.LEGI SANT VICENT I L'IES CAMP DE TÚRIA




Després d'anys de retards en les obres i de contínues reclamacions de Compromís, pareix que la falta de construcció de centres educatius públics, entre ells els de Llíria ha arribat a la Unió Europea.

S'acaba de conéixer a través de la premsa que el Banc Europeu d'Inversions (BEI) està inspeccionant el perquè no s'han construït els centres educatius del Pla Crea Escola de la Generalitat que estaven avalats amb crèdits pel propi Banc. La paralització de les obres dels centres educatius públics, entre els quals es troben el col.legi Sant Vicent i l'IES Camp de Túria, ha alçat la veu d'alarma a la institució europea que no troba de moment justificació en els retards i busca respostes a terres valencianes.


Per al regidor de Compromís a Llíria, Rafa Cotanda, aquestes investigacions posen en evidència que alguna cosa extranya ha passat perquè les construccions estan compromeses fa molts anys, però no arriben. Açò mateix han reconegut els inspectors del BEI que es pregunten a que s'ha destinat els diners.

Cotanda afirma que els nostres centres no poden esperar més. Les instal.lacions fa temps que no són adequades a les necessitats actuals i encara que es facen adaptacions, els barracons i la falta d'espais adequats són evidents als centres. Volem explicacions immediates d'on han anat a parar els diners per a fer les escoles.

El nostre grup municipal porta molt de temps advertint de les necessitats del centres públics de Llíria, que porten anys sense atendre's per part de l'administració valenciana, així com també hem reclamat contínuament la supressió dels barracons als centres escolars, cosa que ara reafirma el Banc Europeu d'Inversions. Ara és lògic que el BEI que ha avalat els crèdits per a les construccions es pregunte que ha passat amb els diners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada