Publicada Ordre Ajudes material escolar curs 2012-13


 
Compromís reclama al govern de Llíria que no espere a finalitzar el curs novament per pagar-les.

El Butlletí Oficial de la Província ja ha publicat l’Edicte on es marca els temrinis per poder sol·licitar les ajudes per a material Escolar.

A partir del 17 de setembre i fins el 31 d’octubre, tots i totes els/les alumnes de Llíria podeu accedir a les ajudes que des de l’ajuntament estan convocades per adquirir el material escolar.

Esta línia de subvencions està dirigida a tots els estudiants empadronats en el municipi d'Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, i cicles formatius.

Des de Compromís vos animem a que paseu pel registre municipal i demaneu l’ajuda abans de que concloga el termini, així com desitjar-vos un bon inici de curs.

El grup ecosocilaista de Llíria ha demanat a l’equip de govern que siga diligent i que les ajudes d’enguany es paguen dintre de l’any i que no esperen a que finalitze el curs escolar per fer-les efectives, ja que els pares i mares ho necessiten ara, quan tenen que fer front a moltes despeses com la compra de llibres, matrícules i una pujada de l’IVA desorbitada que ha imposat el PP des del Govern d’Espanya.

Compromís, en esta línia d’ajuda als alumnes i a les economies familiars, ja va proposar la creació d’un Banc de Llibres Solidaris per a Llíria, amb la finalitat de recuperar i fer servir el llibres de text entre l’alumnat d’un centre, amb l’estalvi que això suposa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada