Apareixen nous problemes d'inundacions en la zona de Censals a Llíria

-->
García: “Algunes vivendes d’este barri residencial han estat plenes d’aigua durant les fortes pluges del darrer divendres”.
Segons el portaveu de Compromís per Llíria, Paco García Latorre, a la zona de Censals es va construir fa menys d’una dècada una xarxa específica de clavegueram per a les aigües pluvials, donada la problemàtica que hi havia en la zona a conseqüència de que les canonades dels tubs d’aigües residuals es veien desbordades i s’omplien les plantes baixes d’aigües negres cada cop que plovia.

Durant els darrers anys, apunta Garcia, esta problemàtica ha estat solucionada, ja que no s’havien viscut nous episodis d’inundacions fins el darrer divendres, quan algunes de les vivendes d’este barri de Llíria han vist com l’aigua tornava a fer acte de presència als soterranis de les vivendes.
Algunes veus apunten que l’origen d’estes noves inundacions poden ser degudes a dos factors: un, que la Xarxa d’aigües pluvials ha patit alguna obturació (ja que la seua construcció va ser defectuosa i als carres per on discorre s’han produït diversos enfonsaments); o dos, que les obres que s’han executat en l’anomenada rodona del “Cabasset” a l’eixida de la Ctra. Alcubles amb motiu de l’urbanització del sectors del Pla General UE-3 i UE-13, poden haver causat algun tapó que ha fet que l’aigua es reembasse i torne a inundar alguns baixos de Censals.
García apunta que, des del Grup Municipal de Compromís s’ha realitzat una proposta a la Comissió d’Obres per tal de que per part dels tècnics municipals es faça una revisió de les xarxes d’aigües pluvials i residuals de la zona amb la finalitat de detectar les possibles causes d’esta nova inundació i afectació de vivendes en episodis forts de pluges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada