LA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA ACULL EL VERIHUE-HO SHOW DE XAVI CASTILLO

-->
Pot de Plom torna a la capital del Camp de Túria amb un espectacle ple d’humor i rock & roll.
El gran Saló Teatre de la Unió Musical de Llíria continua amb la seua oferta cultural a nivell local i comarcal. Este pròxim divendres, a les 22:30 hores, els veïns del Camp de Túria tindran l’ocasió de gaudir del nou espectacle que la companyia Pot de Plom ofereix esta temporada. Serà el “verihue-ho show”.
L’activitat organitzada pel Grup de Compromís per Llíria omplirà la nit del divendres dia 2 de novembre l’oferta lúdica i d’oci que este gran teatre ve oferint a la ciutadania des de que en novembre de 2011 va decidir rellançar les projeccions de cinema i obrir les portes a la celebració d’actuacions musicals, teatrals i els concerts de grups d’artistes i cantants en valencià.
La Companyia de Teatre ens porta a Llíria a l’humorista més versàtil i satíric de tots els temps amb una de les seues estrenes, el Verihue-ho show, un espectacle d'humor que barreja l'espectacle teatral i el concert i que canvia segons l'actualitat, incorporant esquetxos de la sèrie setmanal de televisió i Internet Veriueu-ho. Tot acompanyat de la sàtira habitual de Xavi Castillo i el rock & roll que aporten els A-Phonics.
La febre dels veriuenses s’ha estès per tota la geografia valenciana i la nova sèrie en Levante Televisión és un referent de la xicoteta pantalla amb les paròdies i relats que l’artista valencià en fa gaudir dia rere dia.
El portaveu de Compromís per Llíria, Paco García, destaca que esta actuació al Teatre de la Unió Musical pot servir per completar l’activitat gastronòmica i festiva que ha organitzat la Federació de Comerç de la localitat amb la “Ruta del terror”, on es serviran tapes terrorífiques a descomptes de por, i que el visitant, després de sopar, podrà culminar la vetllada amb un espectacle ple de rialles i bona música.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada