COMPROMÍS ANIMA A COMPRAR EN EL #COMERÇDELLÍRIA


Compromís dona suport al comerç local de Llíria per la seua importància estratègica en la revitalització de la nostra economia local i anima a la ciutadania a comprar en les botigues dels nostres barris.
Segons el portaveu de Compromís, Paco Garcia Latorre, “el comerç local és un autèntic motor de l’economia creant llocs de treball estable i, a més, dóna vida a la nostra ciutat durant tot els dies de l’any. De fet, moltes vegades, els barris que no tenen comerços es converteixen progressivament en una espècie de zones dormitori. A més, els beneficis que generen aquests establiments retornen a la ciutat, en canvi les grans superfícies s’emporten els beneficis cap a fora de la nostra ciutat”.

Cal recordar la pèrdua de competitivitat del comerç local davant de les grans superfícies comercials. És per això que considerem que els responsables polítics han d’estar al costat dels xicotets comerciants i emprenedors que són els qui creen ocupació real i amb condicions dignes i, per això, “des del nostre col.lectiu volem donar suport una vegada més al comerç local. Pensem que és important  dur endavant polítiques actives de foment i promoció del comerç local a la nostra ciutat”.
Compromís mostra 10 senzilles raons per comprar al Centre Comercial “a Cel Obert” que són les botigues de la ciutat:
  1. Són els nostres veïns i les nostres veïnes, gent del barri.
  2. Creen llocs de treball estables i de qualitat davant la precarietat laboral a les grans superfícies.
  3. Estan a prop de casa. Podem anar caminant sense cues ni embussos de trànsit i, a més a més, no contaminen el medi ambient en no utilitzar el cotxe.
  4. Al comerç urbà trobem un tracte humà i personalitzat.
  5. Els beneficis del comerç urbà es reverteixen a Llíria.
  6. El xicotet i mitjà comerç és el primer que col·labora amb les festes i les associacions del barri.
  7. Els partits grans els ofeguen amb impostos abusius i afavoreixen les grans superfícies, dotant-les d’accessos i infraestructures molt cares, totalment gratuïtes.
  8. Els carrers plens de comerços i gent donen alegria a la ciutat i eviten la degradació urbana i social.
  9. El comerç urbà  suposa un autèntic motor de l’economia local.
  10. La bona salut del comerç interior possiblita la renovació dels carrers i del mobiliari urbà i promou la recuperació del patrimoni.
Des de la Coalició, un any més, es realitza esta campanya de suport al comerç local amb la finalitat de promocionar, posar en valor i fomentar el consum de proximitat de cara a les compres i serveis de Nadal i Reis que ofereixen tant botiguers, establiments de restauració com els professionals de Llíria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada