COMPROMÍS POSA EN MARXA LES SEUES PRIMÀRIES OBERTES QUE FINALITZARAN EN LA VOTACIÓ DEL 31 DE GENER

La votació servirà per confeccionar la candidatura local, triar al candidat a la presidència de la Generalitat i la llista autonòmica de la província de València.

El període de primàries de Compromís per Llíria es posa hui en marxa, després que el Consell General de Compromís haja aprovat amb el 95,7 per cent dels vots el reglament de primàries de la coalició. Les primàries de Compromís per Llíria serviran per triar el cap de llista de la candidatura, però també la resta de la llista electoral. En els dos casos seran obertes a tota la ciutadania.

  Des de hui mateix fins el 21 de gener qualsevol persona major de 16 anys empadronada a Llíria podrà inscriure’s en el cens per a triar els candidats, només declarant la seua voluntat de compartir els valors de Compromís. Un cens en què ja estan inscrits directament tots els militants i simpatitzants de Compromís i els partits que composen la coalició.
 
Les persones que vulguen ser candidates a les primàries de Compromís per Llíria podran presentar la seua candidatura del 15 al 19 de desembre. Els avals s’hauran d’aconseguir entre el 22 i el 28 de desembre. Per a ser candidat a l’alcaldia seran necessaris 5 avals i per participar en les primàries com a candidat per a la resta de la llista 3 avals.
 
La votació presencial als candidats de les primàries serà el 31 de gener, però també es podrà votar per internet els dies previs, el 28, 29 i 30 de gener. En els pròximes dies facilitarem la pàgina web on es pot consultar tota la informació del procés.
 
Alhora, les primàries també serviran per triar el candidat a la Presidència de la Generalitat, així com la candidatura autonòmica per la circumscripció de València. Estes votacions es portaran a terme al mateix temps que les locals. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada