ELS CANDIDATS DE COMPROMÍS PER LLÍRIA OMPLIN EL MULTIUSOS

Més 300 persones de la localitat ja s’han inscrit per participar en el procés d’elecció obert a la ciutadania.

Este cap de setmana, el Centre Multiusos de Llíria s’omplia per escoltar les propostes i conèixer de primera ma als candidats i candidates de la Coalició de Compromís que opten a encapçalar la candidatura local i formar part de la llista.


Segons els organitzadors, ha estat una experiència innovadora i de radicalitat democràtica que sols te precedents en 2011, quan Compromís ja va encetar un procés de similars característiques a la ciutat de Llíria.

Des del col·lectiu local de Compromís s’afirma que el procés de “Primàries” suposa un esforç addicional que està resultant molt gratificant, ja que el mateix ha comportat multiplicar el nombre de seguidors, simpatitzants i afiliats. Sumant-se a un projecte polític dinàmic i que practica la democràcia directa oberta a la ciutadania.

Els nou candidats varen fer una exposició dels motius pel que es presenten i com la seua experiència personal i de participació en l’entramat social, cultural, esportiu i econòmic de Llíria pot ajudar a millorar la ciutat i generar oportunitats de futur.

En una sala plena de gom a gom, els assistents poguéren en un “cara a cara” formular totes les preguntes i suggeriments als candidats que en breu formaran part de la llista electoral a nivell local.

Al procés ja s’han inscrit més de 300 persones i Compromís per Llíria anima a la ciutadania a participar en la tria dels candidats apuntant-se al cens que la Coalició te previst confeccionar fins el dia 21 de gener a través de http://lliria.compromis.net/info/

Les votacions seran duals, per internet els dies 28-29-30 de gener i presencialment el dia 31, en horari de matí i vesprada a la seu de Compromís ubicada en la Plaça 9 d’Octubre de Llíria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada