COMPROMÍS DENUNCIA AGRESSIONS ALS CARTELLS ELECTORALS DE LA CANDIDATURA DE LLÍRIA

La coalició lamenta l’incivisme de determinades persones i avisa que ningú no farà callar les propostes i el programa electoral
La coalició Compromís per Llíria ha denunciat les agressions i els atemptats que han patit els darrers dies els cartells electorals instal·lats en els punts escollits per la junta electoral.
Els esmentats cartells amb les imatges de les persones que en formen part de la candidatura han estat, en molts casos, arrencats o esquitxats per culpa de l’incivisme que determinades persones “intolerants” han realitzat en els panells instal·lats en els 12 punts autoritzats.
El candidat a l’alcaldia de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, ha qualificat de “poca cultura democràtica” i “falta de respecte” els fets denunciats “per part d’alguns individus que es dediquen a pegar papers damunt dels cartells o destrossar-los directament, la qual cosa diu ben poc de l’ètica i l’educació d’eixes persones”.
Garcia Latorre ha assegurat que les discrepàncies “en política s’han d’argumentar, la confrontació d’idees i projectes és la base de la democràcia, el vandalisme i la destrossa de material no és el camí per a conviure”. Segon el candidat de Compromís, aquest tipus d’actituds “han de ser denunciades en tot moment” alhora que ha demanat a les forces de seguretat que n’extremen “la vigilància perquè no es tornen a repetir”.
Finalment, Garcia Latorre ha avisat els autors de les agressions que el trencament de cartells “no significa que en votaran menys persones, tot el contrari, aquests actes denoten preocupació d’alguns sectors pel fet que Compromís puga ser una de les forces clau en la conformació del proper govern municipal”.

1 comentari:

  1. com be diu doña rita "si quieres educación te la pagas" a lo que te que afegir "que con vuestro dinero tenemos que pagar los colegios privados de nuestros churrumbeles"I els Borregos del meu poble a votar al PP. ignorants i alienats que son.

    ResponElimina