COMPROMIS RECOLLIRÀ AVALS PER ANAR AL PARLAMENT ESPANYOL

Compromís prepara una campanya de signatures perquè la coalició puga presentar-se a les properes Eleccions Generals

Els col·lectius locals de Compromís al Camp de Túria i a tot arreu del País Valencià, iniciaran en els propers dies una campanya de recollida d’avals en totes les poblacions i ciutats amb l'objectiu de contribuir al màxim en les aspiracions de la coalició d'aconseguir representació a Madrid com així indiquen les enquestes.

Segons el portaveu comarcal de Compromís, Paco García Latorre, les dades estadístiques apunten que la Coalició tindria entrada per primera vegada al Congrés dels Diputats.

García recorda que, amb els resultats que es varen obtindre en les últimes eleccions autonòmiques, 176.000 vots, la nostra formació col·locaria per primera vegada en la història de la democràcia una veu nítidament de la "terra" a Madrid amb un resultat que pot oscil·lar entre una o dos actes de diputat".

Finalment, García ha posat èmfasi en la necessitat de recollir el 0'1% del cens a la província de València que correspondrien a unes 3.000 signatures, per la qual cosa, explica el dirigent de la coalició "demanarem a la població del Camp de Túria la seua implicació en la recollida de signatures per poder concórrer a estos comicis, al mateix temps que explicarem els punts clau de la nostra campanya i del programa electoral”.

Des de Compromís es demana la col·laboració de la ciutadania per trencar la tanca que els grans partits han posat en la nova redacció de la Llei Electoral i que veta al partits que no tenen representació, obligant-los a recollir avals mitjançant signatures per poder presentar-se als comicis del 20 de novembre.

1 comentari:

  1. ABUSOS URBANISITICOS EN LLIRIA NO
    http://www.facebook.com/pages/BASTA-YA-DE-ABUSOS-URBANISTICOS-EN-LLIRIA/126329157466625?sk=wall

    ResponElimina