EXPOLIEN EMPRESES ABANDONADES I MAGATZEMS A LLÍRIA


Riera: “Els lladres assalten locals buits i sostrauen totes les estructures metàl·liques, deixant en greu perill les seues instal·lacions”.

La Regidora de Compromís, Inmaculada Riera Lloret, ha denunciat el mal estat en que els assaltants han deixat l' empresa CIBO a Llíria després que depredadors humans han arrasat en tot allò que tenia algun valor, han arrancat i serrat les bigues que aguantaven el sostre i s'han endut tota la tanca metàl·lica que impedia el accés lliure al recinte desta gran empresa que en el seu dia es dedicava a la fabricació de prefabricats de formigó i que sols la separa un carrer de la zona residencial.


Segons la regidora de Compromís, este fet es un perill per als veïns de la localitat, ja que la mateixa està junt un barri residencial de Llíria (Urb. Montecollado) on viuen molts xiquets i xiquetes que pasen contínuament per este carrer jugant i en bicicletes, i que amb el fet de que hagen robat la tanca de protecció que separava el carrer del patí de lempresa, on hi ha un desnivell de més d'un metre daltura, suposa un potencial perill daccidents.

1 comentari:

  1. ABUSOS URBANISITICOS EN LLIRIA NO
    http://www.facebook.com/pages/BASTA-YA-DE-ABUSOS-URBANISTICOS-EN-LLIRIA/126329157466625?sk=wall

    ResponElimina