Compromís alerta del perill que suposa el desprendiment dels sostre al pavelló Pla de l'Arc


Riera: “Les planxes del sostre estan a punt de caure i poden causar danys als usuaris que es troben en la pista poliesportiva”.

El sostre del Pavelló Pla de l'Arc està des de fa molts mesos en males condicions. El mateix, està composat d'unes plaques grans de plàstic dur i rígid que estan a punt de caure.

La regidora de Compromís per Llíria, Inma Riera Lloret, ja fa tres mesos que alertava d’esta situació als responsables de l’equip de govern en la comissió d’esports, ja que el deteriorament anava en augment i la caiguda d’una de les plaques podria ser imminent.

Segons Riera, és un risc molt gran, ja que en este edifici assagen xiquetes i xiquets de diverses disciplines esportives com pot ser el basquet, la gimnàstica rítmica, handbol, entre d’altres que, es troben en un perill per la inactivitat municipal a l’hora de condicionar les plaques del sosté que es troben en mal estat. Un fet totalment evitable.


Davant este problemàtica i vistes les fortes ràfegues de vent que hem patit estos dies, Compromís reclama una intervenció urgent per part dels responsables polítics de l’àrea, ja que el passat mes de gener es torna a preguntar en comissió informativa si s'havia pensat en la possible solució, i la contestació va ser que estes plaques anaven a ser retirades per uns escaladors. Però, un mes després el perill segueix i no es dona cap solució.

Per al Grup Municipal de Compromís, esta inactivitat és una irresponsabilitat dels gestors del PP, ja que la reparació d’este sostre tenia que haver sigut una prioritat i haver donat resposta de manera immediata, ja que pel recinte pasen diàriament moltes persones per realitzar la pràctica de l’esport. Moltes de les quals no s’han adonat del perill i per tant no estan alerta dels possibles despreniments, ni l’ajuntament ha acordonat les zones senyalitzant els punts més perillosos.

Per a Riera, esta situació demostra la manca de previsió i manteniment que el PP ha fet en els recintes esportius de la localitat, concretament en els dos pavellons poliesportius, que registren goteres, deteriorament de vestidors i sostres, així com una inversió mínima que fa que cada dia estiguen en més males condicions d’ús.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada