Compromís alerta que la privatització del bus municipal continua precaritzant el servei.


Lempresa concessionària no te capacitat ni de posar un vehicle de substitució en cas davaria. Ha estat quasi una setmana sense circular.
On estan els diners per al servei de transport públic d’urbanitzacions?
L'autobús nº2 d'urbanitzacions porta 2 dies sense funcionar i amb vista d'altres 2 més en cotxeres per una avaria, per una peça que sembla no arriba... (no és la primera vegada que succeeix). Açò farà segurament que fins el proper dilluns no estiga en funcionament esta línia de transport públic.

Els veïns ja desesperats en les parades i preguntant si podien posar un servei mínim o un mini bus supletori, la resposta municipal ha sigut: 'no pot ser'.
La indignació no s’ha fet d’esperar, mentre hi ha diners per a festes, sopars i berenars, protocols, publicitat, xofer i cotxe personal per al Sr. Alcalde, la resta de mortals ciutadans de Llíria que es foten i que es queden tirats sense servei de transport públic.
Què passa, que l’empresa concessionària no te un bus de substitució? Estos són els efectes de la privatització d’un servei públic bàsic per als ciutadans de Llíria que viuen fora del casc urbà. Guanyar diner si, però donar solucions, no. Esta sembla ser la màxima d’una empresa que no dona cap solució i a més precaritza la prestació d’este servei amb situacions com la viscuda esta setmana.
La visió dels usuaris és que hem passat de ser una ciutat amb projecció, cap de partida, ciutat de la música, serveis, camps productius, oportunitats...; a ser una localitat precària, amb prop de 3.000 aturats, sense empreses, arruïnada i on sols tenim desil·lusió i un governants inoperants que sols pensen en ells mateix.
Labús i mala gestió del PP fa que un servei com el transport públic local, on hi ha vehicles que superen els 10 anys, on no sha invertit el que tocava, ara, a la més mínima estiga tocat i sota mínims, extrem que saguditza pel fet que una simple reparació fa que els usuaris es pasen pràcticament una setmana sense autobús.
Des de Compromís es reclama a l’equip de govern que, si l’empresa Edetania Bus està a les madures per portar-se el beneficis, que al menys, quan hi ha que fer una substitució de vehicle per força major, pose els mitjans que pertoca per continuar prestant el servei i que els usuaris no es tornen a veure afectats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada