La Dipu te beca encara no sona a Llíria


Compromís reclama que s’òbriga el termini d’inscripció de manera immediata

El dia 25 de maig acaba el termini d’inscripció i l’ajuntament de Llíria encara no ha obert el termini per apuntar-se (fullet la Dipu te beca)

Resten menys de 15 dies per què el termini que tenen els estudiants de Llíria per poder apuntar-se al programa de la Diputació de ValenciaLa Dipu te Becafinalitze. Però, el consistori edetà encara no ha fet cap convocatòria pública, ni ha publicat les bases de les beques, ni ha dit quin serà el nombre de places que enguany formaran part desta línea dajudes.


Altres ajuntaments, per contra, ja han obert el termini per a que el major número possible d’estudiants interessat puguen fer la seua inscripció i així poder formar part d’esta borsa d’ajuda a l’estudiant en la que es reben 500 euros mensuals.

Esta edició ha estat reduït el temps de la beca, passant de 3 mesos a tan sols 2 esos. Com sempre adreçada a estudiants universitaris i de formació professional amb 18 anys o més (dintre de la llista de titulacions admeses en les webs municipals dels consistoris adherits a este programa).

Des de Compromís reclamem que l’ajuntament de Llíria no es demore més i faça els deures, obrint el termini de presentació d’instàncies el més aviat possible, no siga cosa que al final sols s’enteren quatre i el temps de poder presentar la documentació siga tan reduït que no es puga complir amb les requisits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada