COMPROMIS PROPOSA ADHERIR-SE I DONAR SUPORT A LA PLATAFORMA VALENCIANA RIO+20


García: “L’actual situació de crisi no es resol amb l’actual model econòmic, tenim que buscar solucions per rescatar i ajudar a les persones i no als bancs”.

Per a la formació ecosocialista, les crisis globals existents a hores daraeconòmica, social, ambiental etc.- tenen un origen comú i shi potencien mútuament. Cal fer front a un conjunt de greus situacionsglocals(a la vegada globals i locals) vinculades a un creixement econòmic depredador, contaminant i insolidari que la crisi econòmica ha vingut a agreujar. No sentit per tant pretendre resoldre-la tornant a la senda del creixement insostenible que lha causada.

Segon el portaveu de Compromís per Llíria, Paco García Latorre, la Plataforma Valenciana Río+20 recolza els objectius que plantegen un canvi de model socioeconòmic que permeta el pas des de l’actual economia “marró” depredadora i injusta, que ha abandonat la solidaritat i a les persones, per anar cap a un nou model econòmic, propiciatori d’un desenvolupament humà realment sostenible, respectuós amb la diversitat biològica i cultural i satisfactori per al conjunt de la població mundial.
Es responsabilitat dels partits polítics promoure i exigir acords vinculants i efectius amb les diferents administracions que resolguen la problemàtica creada per les crisis actuals i que facen possible la supervivència digna de les generacions futures.
Davant esta situació i la celebració de la propera Conferència de les Nacions Unides sobre Desenvolupament Sostenible, que es celebrarà els dies 20 al 23 de juny a Rio de Janeiro, el grup Municipal de Compromís ha proposat ladhesió del consistori edetà a la Plataforma Valenciana Rio+20 i reclama un compromís ferm de lacompliment dels objectius descrits en la Conferència, al mateix temps que exigeix als responsables polítics uns compromisos clars amb la lluita contra el canvi climàtic, la destrucció dels recursos naturals i que sarticulen polítiques actives per generar ocupació i eradicar la pobresa extrema i tot tipus de marginació.
+ Info

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada