Llíria es queda sense escoleta infantil pública


El govern del PP que porta governant Llíria 9 anys ha sigut incapaç de construir una escola pública infantil de 0 a 3 anys i ara abandona el projecte convertint el solar en un aparcament

Des del grup municipal de Compromís valorem molt negativament l'abandó del projecte de l'escola publica infantil de 0 a 3 anys per part del govern del Partit Popular, tenint en compte que han tingut moltes possibilitats de finançament del centre educatiu i han desaprofitat totes les oportunitats de construcció.


La mala gestió econòmica ha portat Llíria a soterrar milions d'euros de plans d'ajuda autonòmica i estatal sense destinar cap partida a la construcció de l'escoleta. Per al regidor Rafa Cotanda, membre de la comissió d'educació de l'Ajuntament, és indecent que Llíria es gaste 4'5 milions d'euros en un edifici multiusos i mentre la nostra ciutat siga l´única població de més de 3.000 habitants del Camp de Túria sense cap escola pública infantil de 0 a 3 anys.

La falta de projecte i planificació per a la nostra ciutat del govern popular s'agreuja encara més en l'aspecte educatiu perquè s'acumula la falta d'inversió, la desídia i la mala planificació educativa davant els retardaments sense justificació de les construccions i reformes dels col·legis Sant Vicent i Sant Miquel o l'IES Camp de Túria.

Per a Cotanda es demostra que el PP ha tirat els diners de llirians i llirianes en projectes sense cap coherència, mentre les vertaderes necessitats, com el cas de l'escola infantil no s'han tingut en compte. Les famílies més necessitades en conciliar la vida laboral i familiar seran les més afectades per uns mals gestors dels diners de totes i tots, que desprecien amb les seues accions l'educació pública.

Així des del Grup de Compromís continuarem reclamant i exigint la construcció de les escoles infantils de 0 a 3 anys com una prioritat per a Llíria perquè les famílies així ho demanen per poder ajustar la seua vida laboral amb la familiar, millorant la seua qualitat de vida i la dels seus fills i filles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada