L’URBANISME A LLÍRIA PROVOCA IMPAGAMENTS I ORDRES D’APREMI A MOLTS PROPIETARIS DE SÒL


L’alcalde (PP) decreta la recerca via BOP de la cònjuge del 1er Tinent d’alcalde (PP) per impagament
La bogeria urbanística de Llíria no té límits. Empresaris i propietaris s’han vist hipotecats i arruïnats per un irracional i voraç desenvolupament urbanístic en plena crisi econòmica. El PP de Llíria no para d’urbanitzar mentre els propietaris estan cada volta més ofegats econòmicament.
Segons la regidora i portaveu de Compromís en la Comissió d’Hisenda, Inma Riera, el departament econòmic municipal està elevant a través de l’oficina de recaptació i gestió tributaria innumerables notificacions de liquidacions de quotes en via executiva i d’apremi als propietaris que s’han vist perjudicats per la posada en funcionament de nombrosos PAIs en la localitat de Llíria.

Fins fa poc, el deute per impagaments superava els 3 milions d’euros, apunta Riera, una xifra que va en augment mes a mes, tal i com van apareguent nous impagats. Estes dades venen a demostrar la erràtica política urbanística que el PP de Llíria està imposant als veïns i propietaris de sòl, tot i que molts d’ells ja han mostrat el seu rebuig i han demanat un desenvolupament més racional i econòmicament sostenible per a les economies familiars.
Les actuacions fetes durant estos anys, impulsades des de la regidoria d’Urbanisme, han portat a la ruïna a molts dels titulars de les parcel·les afectades, així com han fet que moltes empreses hagen tingut que acomiadar al seu personal i tancar les portes.
No paguen ni els familiars del PP
El més curiós del cas és que estos dies, l’alcalde ha decretat una recerca mitjançant la publicació en el Butlletí oficial de la Província (BOP) de València d’un edicte on es fa palès que l’equip de govern no ha pogut trobar ni a la cònjuge, ni a la cunyada del 1er Tinent d’alcalde, a les que se’ls reclama via executiva i apremi unes quantitats que superen el 35 mil euros més el respectius interessos, derivades d’un PAI en sector terciari que s’està executant a l’entrada de la localitat.
Per a Riera, a part de ser una broma de mal gust que l’alcalde signe un edicte on diga que, no sap on localitzar a la dona del seu 1er Tinent d’alcalde, demostra la ineptitud en la gestió de l’ajuntament i el desconeixement del que està passant a Llíria, on som líders de desocupació i de tancament d’empreses, mentre que el Govern local no para de iniciar processos urbanitzadors que al final acaben, amb el rebuig majoritari dels propietaris, deserts o, cas de que tiren endavant, amb els titulars de sòl en la més pura roïna.
Quotes familiars 1er Tinent Alcalde 3-4-5-6 de la ST-1

BOP VALENCIA. Miércoles, 20 de Junio de 2012 - Nº. 146    

BOP VALENCIA. Miércoles, 20 de Junio de 2012 - Nº. 146    










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada