EL SERVEI DE RECOLLIDA DE RAMATGE DE LLÍRIA PORTA SENSE PASAR VARIES SETMANES


La brossa i el ramatge s’amuntega sota les palmeres de la zona residencial de La Vall de Llíria.
Segons el portaveu de Compromís per Llíria, Paco García Latorre, el Servei de recollida de poda i ramatge municipal que tenia que funcionar regularment en totes les urbanitzacions de Llíria està paralitzat. De fet, en algunes zones residencials els operaris fa setmanes que no pasen a recollir les deixalles.
Per a García, un exemple el tenim en la Urbanització La Vall de Llíria, on des de fa unes setmanes, el ramatge d’haver podat les palmeres s’amuntega en els alcorques de les mateixes, sense que l’ajuntament envie a cap operari a fer la seua recollida.
Però, no sols està el ramatge de les palmeres, junt als contenidors podem comprovar com també hi ha borses de restes de poda provinent de les parcel·les, les quals continuen creixent dia rere dia.
Des de Compromís s’ha reclamat a la regidoria de serveis que siga més diligent i que sobretot, en època estival es reforcen els serveis de recollida d’este tipus de restes, ja que el volum és major i per tant la freqüència ha de ser superior a la que es dona durant la resta de l’any.
Neteja voltant de contenidors
El portaveu ecosocialista ha posat de manifest que, una altra tasca que Compromís ve reclamant des de fa més d’un any, és la neteja periòdica dels voltants dels contenidors del fem, on es va acumulant restes de residus sòlids, fet que provoca un focus d’atracció de rates i també de mals olors. Uns treballs que l’ajuntament ve demorant mesos i mesos, mentre la brutícia i el fem es va acumulant poc a poc, amb la mala imatge que crea i el focus de mala higiene que comporta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada