RECLAMEN A GOVERNACIÓ I DELEGACIÓ GOVERN QUE REFORCEN ELS SERVEIS DE SEGURETAT AL CAMP


Compromís demana un dispositiu especial i una coordinació de totes les forces de seguretat mentre dure la campanya de la garrofa a les comarques del Camp de Túria i Serrans.

La Unió de Llauradors ha donat al veu d’alarma, alertant dels robatoris que en les últimes setmanes s’han donat en diversos camps de les Comarques del Camp de Túria i Serrans.


Des de Compromís s’insta a la Conselleria de Governació i a la Delegació de Govern que donen suport als municipis productors d’este cultiu amb la dotació de dispositius policials que reforcen les patrulles rurals que les localitats tenen i es faça una coordinació efectiva per tal d’aturar estos robatoris en el camp.

Per al portaveu de Compromís en el Camp de Túria, Paco García Latorre, a més de controlar les partides agrícoles on es produeix el cultiu de la garrofa, es demana a les forces de seguretat que facen un seguiment dels magatzems il·legals que, de la nit al matí, s’obrin per a la receptació dels productes furtats en estes dos comarques.

La situació crítica de crisi econòmica i la necessitat de poder tindre algú ingrés fa que este producte, tot i no ser massa rentable, siga la diana de furtius que utilitzen centres de receptació poc regulars per poder dipositar els productes sostrets del camp abans de que comence la campanya.

El portaveu de Compromís demana als alcaldes del municipis on estan en plena producció estos cultius i altres de temporada, com són les fruites d’estiu, a que intensifiquen les dotacions policials en prevenció de nous robatoris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada