LLÍRIA FARÀ UNA REVISIÓ DE LES XARXES EN CENSALS

-->
La Comissió d’Obres acorda tramitar al ple la proposta amb la finalitat de d’estudiar les possibles causes d’inundacions i afectació d'habitatges en episodis forts de pluges a este barri de la localitat.

A la zona de Censals s’han patit noves inundacions a finals del mes de setembre, quan feia temps que ja no ocorria, ja que es va construir fa menys d’una dècada una xarxa específica de clavegueram per a les aigües pluvials, donada la problemàtica que hi havia en la zona a conseqüència de que les canonades dels tubs d’aigües residuals que es veien desbordades i s’omplien les plantes baixes d’aigües negres cada cop que plovia.
En la Comissió d’obres es va descartar que les inundacions es produïren a conseqüència de les obres que estan fent-se en les noves zones urbanes de la UE-3 i UE-13, ja que les mateixes no estan connectades encara a la xarxa.

Per tant, i amb la finalitat de comprovar l’estat de les canonades de les dos conduccions d’aigües, tant residuals com pluvials, es va acordar que per part dels serveis tècnics municipals es fera una revisió de les xarxes a la zona de Censals amb la finalitat de descartar o detectar les possibles causes d’estes noves inundacions i afectació d'habitatges en episodis forts de pluges. Proposta que fou recolzada per tots els grups municipals i que serà elevada al ple ordinari de l’ajuntament que es celebrarà la setmana vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada