COMPROMÍS ANIMA A FER LES COMPRES DE NADAL I UTILITZAR ELS SERVEIS DE LES XICOTETES EMPRESES I PROFESSIONALS DE LA LOCALITAT

-->
García : “Consumint i fent ús dels diferents serveis que ofereixen els professionals i autònoms de Llíria ajudem a preservar llocs de treball i mantindré el nostre teixit productiu”.

En breu començaran les típiques campanyes nadalenques, on les grans multinacionals publicitaran i ens envairan d’anuncis intentant copar el mercat, deixant en un segon pla als mitjans i xicotets comerços.


El portaveu de Compromís per Llíria, Paco García Latorre, anima a la ciutadania “a que els dies de Nadal, les compren es facen, en la mesura del possible, a xicotetes empreses i autònoms per a revitalitzar el comerç local, doncs és important que fem arribar els diners a les persones comunes i no a les multinacionals”.
García ha assenyalat que “malauradament veiem com cada dia tanquen més comerços i xicotetes empreses, fet que provoca una gran pèrdua de llocs de treball directe i proper. Per tant, les compres de Nadal poden ser una bona oportunitat per recolzar les botigues del barri, les paradetes del mercat, els artesans i professionals o els amics que distribueixen determinats articles”.
És necessari rescatar el comerç local, posar en valor els seus trets diferencials, com són el tracte personal, la confiança, la diversitat, la qualitat, la proximitat, la seua capacitat de dinamitzar les ciutats, etc.”, ha apuntat el portaveu de Compromís, per a qui “calen també recursos des de l’àmbit públic que ajuden a renovar i revitalitzar este sector”.
Garcia ha destacat la importància de “recolzar el projecte de Centre Comercial a Cel Obert que tenim a Llíria, amb la diversitat de botigues i serveis que ofereixen els professionals de la localitat, que tenim als nostres carres i a sols un pas de casa.”
Hem de teixir una xarxa de solidaritat entre les persones comunes, els ciutadans del carrer i els xicotets comerciants i professionals, davant les polítiques ruïnoses d’uns governs que estan més preocupats per rescatar els bancs i sistemes financers, recordar-los que les seues mesures, entre moltes altres conseqüències, estan acabant amb el comerç tradicional dels pobles i ciutats”, ha conclòs el portaveu de Compromís per Llíria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada