EL PP RENUNCIA EN EL PRESSUPOST DE 2015 A MILLORAR EL PLA OCUPACIÓ I NO APOSTA PER LA REACTIVACIÓ ECONÒMICA

Riera: “De manera il·lògica, els populars redueixen 440 mil euros d’ingressos al temps que demanen un nou crèdit de 920 mil euros per a seguir pagant interessos”.

Si els comptes de 2014 no han servit per reduir la xifra de 3.000 persones aturades en Llíria, els comptes públics presentats i aprovats en solitari pel PP van pel mateix camí.


Segons la regidora i portaveu econòmica de Compromís en l’ajuntament, Inma Riera Lloret, el pressupost de 2014 no respon a la realitat de Llíria, ni a les necessitats dels ciutadans. És un pressupost clarament electoralista, on no es te en compte a les persones més necessitades, ni la prestació de serveis en condicions de qualitat, eficàcia i eficiència.

Per a Riera, les víctimes de la mala gestió del PP al front del consistori van a ser un any més els ciutadans i contribuents de la localitat, que en lloc de tindre un projecte de ciutat on es realitzen inversions productives i generadores d’ocupació, ens trobem amb decisions clarament electoralistes de pur maquillatge front als comicis de 2015. El govern local està dividit i les inversions es distribueixen en regnes de taifes, cadascú fa el que vol i sense coordinació.

Ens tornen a pujar la Taxa del reciclatge del Consorci, es manté la pressió tributària amb la pujada de les taxes efectuada en l’any 2013 sense cap objectiu concret, i a més, no s’aposta per fer una pla de re activació econòmica local proposat per Compromís, ja que prefereixen minvar el pressupost d’ingressos en prop de 440.000 euros mentre concerten una nova operació de crèdit de 920.000 euros per poder fer front a unes inversions clarament inconnexes i sense cap planificació. Mentre que tornen a carregar sobre les butxaques dels ciutadans el pagament de més interessos per este nou préstec.

Segons la regidora eco socialista, la Generalitat continua essent la gran morosa de Llíria, ja que ens deu prop de 2 milions d’euros, que no podem utilitzar ni en prestar nous serveis, ni en millorar els existents.

Els sindicats municipals han donat el seu vot negatiu als pressupostos de 2015, mentre denuncien la manca de diàleg, existència d’una desconfiança en quan a processos de selecció i presa de decisions arbitràries, que en 2014 ens han comportat diverses sentències judicials que ens han constat més de 100.000 mil euros en indemnitzacions per acomiadaments improcedents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada