LLÍRIA TARDA QUASI UN ANY EN PUBLICAR EL NOMENAMENT D’UNA ASSESSORA


Ha sigut arran la sentència per vulneració de Drets Fonamentals a l’anterior assessor de Premsa i Protocol quan el PP ha fet públic el nomenament en el BOP.

Quasi un any ha tardat el PP de Llíria de fer públic el nomenament de la nova assessora de Premsa i Protocol que va substituir al anterior responsable d’estes feines i que va ser acomiadat de forma improcedent i al que se li van vulnerats els drets fonamentals, tal i com recull la Sentència que ha fet que el rehabiliten en el seu lloc originari.


Hui, el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de València recull la publicació del Decret de l’alcalde de Llíria de 2 de gener DE 2014, on es nomenava a l’assessora en matèria de premsa i protocol. Un lloc que ara tenim duplicat en l’ajuntament per la mala gestió de personal i la decisió arbitrària d’acomiadar a una persona sense cap justificació, quan portava més de 10 anys treballant de forma professional i entregada.

Estos fets demostren la incapacitat de l’equip de govern per dirigir el consistori de Llíria, sobretot en matèria de personal, on en esta legislatura s’han vist diverses sentències i decrets judicials que han obligat a pagar més de 100 mil euros en indemnitzacions.

NOTICIES RELACIONADES
Acomiadament cap premsa
Acomiadament SERVEF
Acomiadament Arquitecta
Reducció horària professora conservatori

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada