COMPROMÍS PRESENTA LES SEUES CANDIDATURES EN EL CAMP DE TÚRIA-SERRANS



La coalició municipal Compromís presenta un total de 11 candidatures.

En les pròximes eleccions locals Compromís estarà present en el Camp de Túria i aspira a convertir-se en la tercera força política en representació institucional de la comarca.

La presentació dels candidats i de les candidatures que es presentaren en el Partit Judicial de Llíria es farà esta vesprada en la Casa de la Joventut de l'Eliana a les 20 hores, on es comptarà amb la presència de la Diputada i candidata de Compromís a Les Corts Valencianes, Mónica Oltra.

Compromís estarà present a nivell municipal en les poblacions de Bétera, Benissanó, Marines, Olocau, Llíria, Casinos, l'Eliana, La Pobla de Vallbona, Vilamarxant, Riba-roja i Pedralba.


Compromís compta amb prop de 160 candidats que seran els encarregats de promoure en els diferents municipis del Partit Judicial el programa de canvi i regeneració política que suposen les noves candidatures d'esta formació política que es presenta amb força, il•lusió i ganes de treball per a traure al Camp de Túria de la greu situació de crisi i desocupació en què ens han situat les polítiques que han practicat els grans partits a nivell d'estat i comunitat autònoma.

Estes candidatures se sumen a les prop de 300 presentades en tot el País Valencià per Compromís, donant opció a més de 3 milions de votants a tindre una opció diferent, clarament valenciana i amb vocació de canviar les formes de gestionar els recursos públics, amb total transparència i participació ciutadana.

LEVANTE.- Compromís aspira a ser la tercera fuerza política en el Camp de Túria


1 comentari: