L’IES CAMP DE TÚRIA A LLÍRIA SENSE CALEFACCIÓ PELS IMPAGAMENTS DE LA GENERALITAT


El Consell li deu les transferències de 2 quadrimestres del 2011 i el centre no pot pagar ni als proveïdors del gasoil per a calefacció.

La nefasta gestió del PP al front de la Generalitat està fent que molts centres públics, com lIES Camp de Túria de Llíria, tinguen greus dificultats per donar un ensenyament en condicions per no tindre diners ni per a cobrir les despeses bàsiques de funcionament.


Segons el portaveu de Compromís en Llíria, Paco García Latorre, els alumnes deste institut estan patint els balafiaments i mala gestió econòmica de lexecutiu de Alberto Fabra i del Partit Popular, ja que tenen que anar a lescola amb jaquetes i bufandes per suportar les baixes temperatures destos dies hivernals, donat que la direcció del Centre no pot ni pagar als proveïdors del gasoil per a posar en marxa la calefacció de ledifici.

Per a Garcia, este fet és una vergonya intolerable i inacceptables duna administració autonòmica que ha estat arruïnada per les males polítiques del PP, on shan saquejat les arques públiques tot el que han volgut i ara tenim que ser els ciutadans els que paguem les conseqüències en forma de retalls i restriccions en temes tan quotidians com poder tindre aclimatats els centres escolars.

Des de Compromís sha reclamat a la Conselleria dEducació que adopte les mesures econòmiques que corresponguen per tal de pagar els endarreriments a tots els centres educatius, tan públics com concertats, ja que destos diners depenen molts serveis i jornals que, o be han deixat de prestar-se (com el cas de la calefacció a lIES Camp de Túria) o man a personal sense cobrar diversos mesos.

La situació de quebra financera que ha generat l’executiu popular durant els seus mandats està fent que pràcticament tots els centre docents (col·legis, instituts, conservatoris, etc..) estiguen patint restriccions que culminen en precarització de l’ensenyament. Un fet que unit a les retallades d’hores de jornada laboral en el professorat interí tindrà com a conseqüència un deteriorament sense precedents de la qualitat educativa.

Garcia apunta que no es pot malbaratar milions i milions deuros en events i infraestructures improductives com la F1, Terra Mítica, Àgora o Aeroport de Castelló, on shan soterrat molts recursos públics, mentre hi ha personal sense poder cobrar les seues nòmines i usuaris als que sels està privat duna educació o una sanitat de qualitat i en condicions.

7 comentaris:

  1. Esta publicación lo unico que hace es blasfemar como os dedicáis siempre la coalición comprimis ami me parece bueno no solo ami , que vuestro partido político carece de seriedad y de vergüenza , si la generalitat no tiene dinero para poder pagar estas cosas , es por que el nefasto y este si que es nefasto, gobierno socialista , que recuerdo que nos ha dejado a dos velas desde que llego al gobierno , no es coincidencia que el señor zp no haya visitado la comunidad valenciana en las legislaturas , nos tiene manía , si el gobierno centrar hubiera subvencionado a la comunidad valenciana como le corresponde esto no pasaría , sigo dandole las gracias al magnifico gobierno que hemos tenido en 8 años , que nos ha dejado en lo mas bajo y ha destrozado , política , social , y económicamente España .

    ResponElimina
  2. M'agraden aquesta classe de comentaris. Reflexen als qui els fan. Com sempre, dir les veritats és " blasfemar"??? i no ser seriós.
    No hem sigut els qui em nugat gossos amb llonganises, ni ens em passejat en ferraris, mentre els nostres xiquets estaven en barracons. Però... és el que hi ha.
    Traquils, que "el messies" Mariano ens va a salvar.

    ResponElimina
  3. Sólo una palabra: IGNORANTE!

    ResponElimina
  4. Lo de IGNORANTE va para Anònim, no para Rafa.

    ResponElimina
  5. El que si que es indignant és que a un centre públic, els profesors diguen als alumnes que vajen a manifestar-se per la situació, manifestar-se contra un gobern que per altra banda és qui li dona de menjar, a mes en un centre públic on la ideologia política no es deuria mostrar en ningún cas per influir a l'alumne, diguent-los a ells que vajen a fer una vaga mentres ells no van, perque sino tindrien una reducció salarial, això te un nom, cinisme

    Firmat: Un alumne de l'Ies Camp de Túria

    ResponElimina
  6. D'acord cavaller alumne de l'IES que cal ser responsable i si es critica unes actuacions cal banyar-se fins a l'última conseqüència. Ara bé, compartiràs amb mi que de forma objectiva la situació del teu institut és una vergonya. Governe qui governe. I per tant, cal resoldre-la i queixar-se. Siguen professors, alumnes o pares.

    ResponElimina
  7. Amb molt de respecte com vosté senyor regidor de compromís objectivament te diré que en això tens raó, que la situació no és com deuria ser, però la queixa ixa dels professors deuria ser a nivell personal i fora del seu horari laboral, i si ja estem prou mal amb el fred, les classes no es deurien gastar per a fer mitings polítics i aprofitar-les per a traure algo de profit durant el nostre horari

    ResponElimina