Compromís anima a secundar la ILP a favor de la dació en pagament de la vivenda


La Coalició participarà activament per aconseguir les 500.000 signatures necessàries.
El portaveu de Compromís al Camp de Túria, Paco García Latorre, ha animat hui a la gent conscienciada de les poblacions del Camp de Túria, a participar en la campanya per replegar 500.000 signatures almenys, i aconseguir que la donació al banc de la vivenda hipotecada servisca per saldar els deutes.

García ha recordat que en lactualitat, la nostra Comunitat és la que encapçala en tota Espanya els desnonaments de vivendes amb 13.711 sentències durant 2011, una de cada quatre del conjunt de lEstat. En total, durant este període, es varen produir una mitjana de 1.142 desnonaments al mes, o el que és el mateix, 37 al dia, segons dades del Consell General del Poder Judicial (CGPJ). Un fet que, a pesar de deixar a les famílies en el carrer, i quedar-se el bancs la vivenda, el deute amb lentitat bancària es manté i els desnonats han de continuar fent front al pagament de la hipoteca sobre un que no tenen.
El Consell Comarcal de Compromís i els càrrecs públics de la formació es varen reunir ahir en Llíria i varen decidir posar en marxa al Camp de Túria la campanya QUE NO THIPOTEQUEN LA VIDA i donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) deDació en Pagament de la Vivenda. Per la qual cosa els col·lectius locals de Compromís animen a la ciutadania a implicar-se per aconseguir un canvi en la legislació estatal.
Segons García, lactual legislació és completament injusta i per això, davant duna amenaça que ens afecta a tots i totes, cal implicar-se, ja que amb el gran nombre dafectats que hi ha, de segur que podem trobar alguna persona propera o familiars que de segur es troben en esta situació desagradable, on a part de perdre la vivenda, than generat una càrrega econòmica que thipoteca la resta de la vida.
Compromís ha acordat fer fedataris de la ILP i començar a recollir signatures per les poblacions i ciutats de la Comarca amb la finalitat de que es puguen juntar les 500.000 signatures que fan falta per què la proposta de Llei de modificació de la Llei Hipotecaria siga una realitat i es puga elevar al Congrés dels Diputats per a la seua tramitació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada