L'oposició de Llíria reclama incoar expedient sancionador a l'agent urbanitzador del Verger de Sant Miquel


L’empresa Cobra porta prop de 10 mesos d’endarreriment en l’entrega de les obres d’urbanització, mentre l’ajuntament prepara un re taxació de quotes que implicarà nous pagaments dels propietaris.

Les Bases Particulars aprovades al Ple de Llíria el 20/XII/2007 de la UE 33-B-Vergel de Sant Miquel, estableixen en la Base XI que els terminis de desenvolupament i execució d’este PAI anava a ser en un principi de 12 mesos a partir de la data d’inici de les obres, abril de 2010.

Els grups de l’oposició, PSOE-COMPROMÍS-MOVE-EU, afirmen que este termini va ser ampliat mitjançant una pròrroga de 4 mesos al Ple de 14/IV/2011 a petició de l’agent urbanitzador.

Però, el termini previst en les bases, més la pròrroga concedida va concloure el mes d’agost de 2011, moment en el que les obres d’urbanització tenien que estar completament finalitzades i entregades a l’ajuntament per a la seua recepció. Un extrem que no s’ha executat i que a totes llums suposa un flagrant incompliment del conveni urbanístic signat entre l’empresa i l’ajuntament de Llíria.

Per al grups de l’oposició, la deixadesa i mala gestió de la regidora d’urbanisme en este tipus de processos urbanitzadors, unit a la poca transparència que està mostrant-se des del departament d’urbanisme, amb la negativa a facilitar documentació o en contestar les peticions de l’Associació veïnal de Vergel de Sant Miquel, ha fet que els propietaris dubten de la qualitat en l’execució de les obres i de la gestió que s’ha fet d’este PAI.

Davant esta situació, els grups municipals de loposició han proposat al ple municipal que sincoe un expedient sancionador a lempresa Cobra per incompliment del Conveni urbanístic en referència a la demora en lentrega de les obres, així com la imposició de les penalitzacions que hi pertoquen.
Re taxacions que suposen pagaments addicionals als propietaris
Si l’incompliment de l’empresa és un motiu de preocupació per als veïns de Vergel de Sant Miquel, no ho és menys el fet que l’ajuntament ja està valorant fer una re taxació de les obres que suposarà un nou pagament addicional als veïns d’esta urbanització de Llíria, el qual es xifra en centenars de mils d’euros.

Amb estos fets, el PP i l’oficina AMIGU (de gestió en el desenvolupament de les urbanitzacions) han demostrat una volta més que han enganyat als propietaris de sòl de Llíria, als que se’ls va dir que el preu d’urbanització anava a ser tancat, sense costos addicionals, quan la realitat està destapant tot el contrari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada