LA JUSTÍCIA DECRETA INDEMNITZAR A UNA TREBALLADORA DE LLÍRIA PER UNA RESOLUCIO INJUSTA DE L’AJUNTAMENT


Llíria tindrà que pagar 3.350 euros per la mala decisió de l’equip de Govern de reduir-li la jornada per baix del que marca la dedicació del seu lloc de treball en la RPT.

Novament, la justícia fa rectificar la política de personal del consistori de Llíria i del PP. Ja que el Jutjat de Lo Social nº 1 de València ha Decretat una resolució d’avinença entre la treballadora demandant i el consistori edetà on l’equip de govern reconeix que es va equivocar en reduir-li la jornada laboral en contra del que marca la Relació de Llocs de Treball (RPT) de l’ajuntament.


La resolució judicial marcar que l’ajuntament tindrà que pagar a la treballadora 3.350 euros bruts com a diferències retributives corresponents al període de setembre de 2013 a novembre de 2014. Així com que tindrà que mantenir la dedicació de la denunciant en un 32% durant el present curs 2014-2015.

Esta indemnització es farà efectiva en la nòmina de novembre i ve a evidenciar la mala gestió que durant els últims anys s’està fent en matèria de personal en el consistori de Llíria.

De fet, esta irregularitat va ser denunciada pel Grup Municipal de Compromís al setembre de 2013, per a que l’equip de Govern rectificarà i no tinguérem que pagar els ciutadans mes costos judicials per errades injustificades. Compromís va presentar una moció en este sentit al Ple de l’ajuntament, però el PP va votar en contra. Ara, el Decret judicial dona la raó a Compromís i a la treballadora afectada.

NOTICIA RELACIONADA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada